Post by perbsuselrecom on Feb 8, 2022 4:24:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת אבני חן אינסופית ▞▞▞
▞▞▞ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] 2022 version ▞▞▞
2.86 · Rating details · 7 ratings · 0 reviews. ״הכול קרה מהר מאוד. לפני פחות משנה, בג' באייר, נשלח מכתב אנונימי למנהלת פורום 'תיקון', הרבנית יונה רביץ,
המשחק עצמו לא היה כל כך מעניין, וגם התרגומים די מרושלים, לא באמת תפספס שום דבר אם לא תשחק בזה, אבל בסך הכל אני חושב שזו התחלה מצוינת לרומנים חזותיים בנייד!
אה, כל כך אהבתי את המשחק הזה! הסיפור והגרפיקה כולם כל כך מדהימים. אתה יכול לספר את הרגשות של הדמויות באמצעות כמה מילים והתעלומות - אם כי די פשוטות לפתרון - עדיין היו זקוקות לעבודת מוח ולא היו קלים מדי להבנה. היה בו שילוב מושלם של אימה ומסתורין ובכל זאת היה ממש כיף ומהנה לשחק גם אם אני לא חובב אימה. אפילו שיתפתי את המשחק עם החברים שלי כי המשחק הזה היה כל כך כיף! עבודה מדהימה במשחק הכוכב הזה! תמשיך בעבודה הטובה ^_^ (הילד הכי טוב של יוקי)
גרפיקה טובה מאוד! אני בדרך כלל לא מוריד משחקים מהסוג הזה, אבל אני לא מתחרט על זה! בכלל! המוזיקה לגמרי מגבירה את הגורם המפחיד לרמה הגבוהה ביותר. סיימתי הכל תוך יום, וגם סיימתי את כל הסיומים! אפילו סיימתי את הסופים הרעים שבהם אני אמות... בערך ידעתי מה יקרה בסוף אבל זה עדיין מאוד מזעזע. בהחלט שווה הורדה! תבטח בי!
הייתה לי תלונה נגד הנערה בבחורה בתמונה. הטלפון שלי רוטט בשיחה. אני מדבר על הילדה
בבקשה תעזרו אני לא יכול להתחיל את המשחק הזה והמשחק הזה אמר עדכון webview אבל איך?? אז בבקשה תגיד לי איך זה בבקשה אני רוצה לשחק במשחק הזה😢
לא יכול לעבור את 2 הסצנות הראשונה. זה אומר לי לצפות במודעה ואז לוקח אותי למסך הכותרת... לא יכול אפילו לשחק.
מסך ורוד
זה היה מפחיד ואהבתי את זה וגם אהבתי את החלק שהוא נותן רמה נוספת מדי! אני אחכה לחלק הבא שלו אז אם אתה יכול אז לעשות את זה מהר. מי שאוהב משחקי אימה אתה יכול לשחק אני מניח וזה לא מקוון
אני ממש אוהב את המשחק הזה זה כמו לקרוא מנגה אבל אפילו יותר טוב רק דעתי, ואני פרק 6 וזה לא נהיה משעמם זה אפילו עורר בי סקרנות מה טוב קרה בפרק הבא אבל אני לא אקלקל לך אז אתה יכול ליהנות רק רמז בחר את המילה שאתה רוצה לומר בחוכמה כי המשחק הזה הוא מסובך בסדר צור אנימה של המשחק הזה בבקשה תגיד לי שאני כנראה אצפה בה.🥰🥰🥰🥰
נחמד מאוד, עבודה טובה ✓
הפסטיבל הבינלאומי לקולנוע גאה - אפי טריגר - פופ טארטס
זה משחק ממש טוב. זה הפחיד אותי מאז ששיחקתי אותו באמצע הלילה. הלוואי שיהיו יותר משחקי קול כדי להיות כנים ויותר אפקטים קוליים לאירועים מסוימים. אני אוהב גם את האופן שבו הטלפונים ממלאים תפקיד באימה. ברגע שתבינו את כל זה, זו תהיה חוויה טובה יותר. דבר נוסף שמפריע לי הוא חלוקת הטקסט בדיאלוג ובצ'אט. וכמה שגיאות הקלדה פה ושם.
ι ∂σ иσт ωαит тσ вє яυ∂є вυт αℓℓ ι ѕєє αfтєя ∂σωиℓσα∂ιиg тнιѕα тнιѕ . ιf уσυ нєℓρ мє ι ωιℓℓ ѕυяєℓу gινє уσυ α 5 ѕтαя яαтιиg вяσтнєя/ѕιѕ. ρℓєαѕє fιχ ιт.
הסוף איכשהו לא מפתיע, העלילה פשוטה מדי וגם היצירות. זה בסדר, לא רע מצפה למשחקים חדשים טובים יותר כמו זה בעתיד.
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Приключения aicf
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Pustolovske igre cek
המשחק מאוד מהנה, אני ממליץ על המשחק ב-Big Hart
סליחה, הרומן סופר טוב, אבל הוא פשוט... כל המשחק התאפס, ואני חייב להתחיל מחדש... אני כבר בפרק 6 עם הפרק שלפני כל הסיומות הרעות פתוחות, עכשיו אין לי הגיע הזמן לשחק את זה מההתחלה...
לא יכול להתקדם במשחק כשאמר ש-akane הולך לחקור את המקום ב-1, אני אמור ליהנות מהפרסומות, אבל לא היו פרסומות. כדי להתקדם, למשחק הזה יש סיפור ועלילה די טובים... אני אעדכן שוב אם אצליח לסיים את המשחק הזה
אני אוהב את המשחק הזה. זה כל כך יפה. אבל הלוואי שזה היה ארוך מאוד כי רציתי שהסיפור הזה ימשיך. אבל זה אחד הסיפורים השניים הטובים ביותר שקראתי אי פעם. מקווה שתעשה עוד רומנים חזותיים. וגם אני כן רוצה ליצור משחקי רומן חזותיים בעתיד!
איזה משחק יפה מתחילתו ועד סופו. התחל עם צמרמורת ותסיים עם רגע. אפילו שאני יכול לחזות את הסוף, זה מסע מהנה במשחק ישיבה אחד.בעיה קטנה ידועה כאשר אני רוצה לקרוא את הפרק הנוסף ((אני רוצה לדעת את המחיר)) ובכל זאת אני לא מסוגל לעשות את זה ((בדקתי את הגדרות האפליקציה שלי כבר)). מקווה שתוכלו לעשות משהו בנידון ובהצלחה במשחק התרגום הבא ♥️
וואו אני מאוד אוהב את המשחק הזה כל כך. אפילו אני עדיין מוריד את זה לאחר תיקון הטלפון שלי. הכל על המשחק הזה מושלם. המוזיקה, הוויזואלי, האופי. אני אוהב הכל. אני מקווה שתוכל להוסיף כמה סיפורים עם אפקט מיוחד כמו קודם. תודה למפתח על יצירת הרומן הוויזואלי המדהים הזה.
אחד מהסוגים הטובים ביותר של רומנים חזותיים בנייד. עלילות נהדרות ומעניינות שגרמו לי להשתוקק לעוד. הלוואי שהיה משהו כזה שוב. זו הייתה חוויה נהדרת.
אני אוהב את הסיפור עד כה זה חמוד אבל מסקרן. נתקלתי בבעיות בהתקדמות לאחר הפסקת הפרסום הראשונה, אבל תיקנתי זאת על ידי חסימת האפליקציה משימוש בנתונים. אעדכן כשאגיע רחוק יותר או אם יהיו לי בעיות נוספות.
NickALive!
reader? How would it work? What would happen if they did? Sep 27, 2021. קבינט הקורונה - מבט מבפנים [עושים פוליטיקה].
אני מאוד אוהב את המשחק אבל הוא לא נותן לי להתקדם. אני בפרק השלישי וזה מחזיר אותי למסך הכותרת כאשר זה נועד להפעיל מודעה כדי להתקדם בסיפור. ממש נהנה מהמשחק אבל זה לא ניתן לשחק עבורי עכשיו כי אני לא יכול ללכת קדימה.
שיחקתי את המשחק כבר... לעזאזל הבנות האלה פרועות. לא היה להם צמרמורת. זה מזכיר לי מספר אגדות יפניות שזה רעיון טוב בפני עצמו. בכל סיפור היה אותי בקצה המושב שלי. אבל זה לא ממש הפתיע אותי כשהילדה עם השיער השחור עמדה מאחורי הכל. לילדה יש כמה שדים רעים. בכנות, איך יכולת לשים את החברים שלך במצבים כאלה!?
Somewhere - The Vault Papers Äventyr vauk
הוא אמר שהוא לא תומך בחומרת הטלפון שלי אבל רק לפני חודש אני יכול לשחק במשחק הזה באותו טלפון שאני עדיין משתמש בו. אנא תקן את זה
אהבתי את המשחק כל כך כל כך. הסיפור, המוזיקה ויצירות האמנות הוצגו כל כך יפה שמעולם לא רציתי להפסיק. מרכיבי האימה, ההתרגשות, הטוויסטים, הידידות והרמיזות העדינות הללו שבהם נותר לך לתהות מדוע... היכן מתוארים היטב. אהבתי כל שנייה שלו. אחד המשחקים הגדולים שבהם רציתי שהוא לעולם לא יסתיים למרות שהסוף היה מחמם את הלב ומספק. בהחלט משתף את המשחק הזה עם החברים שלי. תודה רבה על יצירת המשחק הזה. אני מצפה לשחק במשחקים נוספים שנוצרו על ידכם.❤️
זה לא עובד. אני מקיש כדי להתחיל וכלום לא קורה
סיפור מתוק ופשוט. אמנות זה חמוד ותרגום לא נורא! מובן לחלוטין, גם אם די מביך בחלקים. הסיפור יכול להיות צפוי, אבל הדמויות מפצות על זה בקלות.
זה כמו קומיקס זול (סיפור, ציור, ..) :/ סרטוני אינטרנט אפילו טובים יותר למעשה. זה לא היה כל כך הטעם שלי
אני אפילו לא יכול לשחק בו, בכל פעם שאני פותח את המשחק הכל נהיה סגול
אהבתי את המשחק הזה! ישבתי כאן שעתיים וסיימתי את כל הסיומים. בסוף יש תפנית ענקית בעלילה, אם כי היה קצת קשה להבנה. זה היה כל כך מרגש! הייתי כל כך עצבני בזמן ששיחקתי בו. כל הכבוד על הפקת משחק כל כך טוב!
המשחק הזה הוא באגי. יש הרבה הקפאות בעת גלילה למעלה בדיאלוג. אני משתמש ב- Samsung Galaxy S9+. עריכה: אה, בסדר. אם כי אני יודע למה, אבל ה-WebView שלי מושבת ואין לי אפשרות להפעיל אותו.
7. מתוך. 258. השחקן ותרבות. ה. משחק מבוצעים בשיטות הנהוגות בסוציולוגיה, ... הרפתקאות טקסט, משחקים בהם נעשה שימוש במילים בכדי לתאר את המתרחש במשחק.
7)ברגע מסוים בעבר( לעולם אינה מטפורית ]...[." אדריאן פאצי משלב או מתלבט בעבודת הווידיאו שלפנינו בין תמונות. סטיל לבין תמונות נעות בווידיאו )קולנוע(,
אוהב את המשחק אבל הסאונד לא עבד והוא ממשיך לקפוא בשיחת הטלפון בפרק 1.
זה לא עובד וכל הזמן מספר לי על עדכון תצוגת אינטרנט
הכתיבה נוראית והביצוע לא גרם לסצנות מפחידות ומזעזעות. הדיאלוג הרגיש לא טבעי, כאילו הם מדברים לא כידידים, אלא רק כדי ליידע אותי על מה שקורה. והמוזיקה יכולה לצרוך קצת עבודה. אולי אם שכרתם סופר עם כמה שנים תחת החגורה, המשחק הזה יכול להיות הרבה יותר טוב. כי אני אוהב את הקונספט, ואני אוהב את הדמויות. גם האומנות ממש נחמדה. אבל הכתיבה חסרה, והמשחק הזה לא עוסק בקונספט או באמנות, הוא עוסק בסיפור
אני רוצה לתת למשחק חמישה כוכבים כי, ללא קשר לשגיאות הדקדוק והתרגום, הוא עשוי היטב. עם זאת, הורדתי את זה לשלוש כי בונוס השיחה העתידי הזה היה די נורא. זה עדיין שמר על התחושה המסתורית בסיום, אבל זה היה בלם צפוי בהשוואה לשאר המשחק. התאכזבתי מאוד. המשחק עצמו זה היה ממש כיף.
אוהבת את הרומן הוויזואלי הזה..ממש מפחיד!!האמנות מהממת והסיפור כתוב היטב!!! אחת האפליקציות האהובות עליי, 5 כוכבים לא מספיקה ל-SMH הזה ....אני מקווה שיש עוד פרק או תרחישים .... אשמח לקרוא את זה שוב
... www.sakugacity.com/ams/conception-ii-children-of-the-seven-stars.26/ ... www.sakugacity.com/forums/books-comics-graphic-novels.14/
זה אפילו לא ייפתח, זה אומר שעדכן את WebView ואני עשינו אבל זה עדיין לא יעבוד.
המשחק הזה ממש קצר, אבל הסיפור שאתה מקבל עדיין מדהים! יש בו הרבה רגעים חמודים בין הדמויות, מעורבבים עם קצת מסתורין ואימה, והכל מתחבר לטוויסט בלתי צפוי לקראת הסוף שבו יש לך תשובות לשאלות רבות מכל המשחק, כמו גם סוף עצוב שקושר כל הסיפור בצורה מסודרת. התלונה היחידה שלי היא שהג'ינגל שמתנגן מטקסט מסוים קצת רועש, אבל אני בטוח שזה רק אני. בסך הכל, אני מרוצה לתת לסיפור הזה 5*
טוב אז... זה היה מעניין. איכשהו ניחשתי לגבי האדם האחד. אני לא אגיד על מי או על מה אז אני לא אהרוס את הסיפור. למרות שאני סקרן מה באמת קרה בסוף. אני עדיין לא ממש מבין. כדי לסקור את זה אני אתחיל ואומר שזה היה בסדר. לא הכי טוב. אני חושב שהם ניסו מאוד לעשות את זה מסתורי והכל עמוק וסנטימנטלי אבל זה ממש לא היה. או לא עד כדי כך שהוא באמת טוב להפליא. לשחק בו או לא? אין לי המלצה.
משחק לא רע בכלל אבל יכול להיות טוב יותר. עדיין לא שיחקתי את כל המשחק אבל עד עכשיו זה בסדר. איכות האמנות לפעמים משתפרת או גרועה יותר כאילו יותר מאדם אחד מצייר את האמנות והסיפור חסר משמעות לפעמים. אני מבין שקשה ליצור עלילה, אבל אתה צריך לפחות לרשום כמה רעיונות כדי שזה יהיה הגיוני. גם הדקדוק האנגלי צריך קצת עבודה.
המשחק הזה היה די מהנה. הגרפיקה הייתה די חמודה וקו העלילה לא רע. הדבר היחיד שהעיף אותי בכל זאת היה האנגלים. אני מאמין שזה חייב להיות בגלל שהמשחק הזה תרגמנו לאנגלית מיפנית אבל פשוט לא יכולתי שלא לצחוק על טעויות בזמן שבמשחק זה אמור להיות רציני. בכל מקרה, המשחק היה די חמוד, די מפחיד, אבל נהניתי לשחק בו וזה מה שחשוב.
קראתי את הביקורות במחשבה שזה הולך להיות כיף אבל לא, אני אפילו לא יכול לעבור את מסך "הקש כדי להתחיל" ניסיתי הכל אבל שום דבר לא עובד.