Post by perbsuselrecom on Feb 8, 2022 4:27:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Hidden Treasures: Objects ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Hidden Treasures: Objects IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieograniczone wszystkie hacki ▞▞▞
▞▞▞ The Hidden Treasures: Objects 2022 version ▞▞▞
Błąd został naprawiony i gra jest kontynuowana. Cieszę się, że to widzę i uwielbiam to, dzięki
Niektóre wyzwania są niemożliwe do osiągnięcia, a po wystarczającej liczbie prób gracz powinien mieć inne możliwości, a rzeczy, które dostajesz za darmo, nie powinny być umieszczane w twoim invincie w celu późniejszego kupienia, powinny być bezpłatne.
Star Shoot VS Zręcznościowe qnbt
Jeden z nielicznych, mi się to nie podobało.
Gra jest fajna, tylko chciałbym przyspieszyć niektóre animacje
Porusza się trochę wolniej niż inne gry z ukrytymi obiektami, ale jest zabawne
Jak dotąd bardzo miło i fajnie. Ale nie mogę się zalogować na swoje konto 5g! I nie lubię grać, chyba że wiem, że moje dane są zapisane. 😔.
wyczyściłem pamięć podręczną i nadal się nie ładuje, przechodzi na ekran G5 i wyłącza się. najwyraźniej ich nie czytacie. ZNOWU URUCHOMIŁEM też moją książkę Chrome, nic nie DZIAŁA
Dobra gra i zabójca czasu. Przydałoby się kilka instrukcji dla tych, którzy wcześniej nie grali w tego typu gry. Tak naprawdę nie musisz wydawać pieniędzy, aby przejść dalej. Również uwielbiam prezentowane opcje, aby zdobyć przedmioty.
Powtarzam, czuję, że nie robię nic nowego w każdym otoczeniu. Zawsze szukam tych samych przedmiotów
Przede wszystkim daję z siebie wszystko, z przyjemnością ocenię go po tym, jak trochę go zagram.....
Kocham tą grę. Po prostu życzę sobie szybszego przywrócenia poziomów energii Aktualizacja: 12.10.21 - pobrałem aktualizację wczoraj, dzisiaj nie mogę grać w żadnym z poziomów, które już otworzyłem, wszyscy mówią, że muszę znaleźć fragmenty map, a potem gra się zawiesza. Kiedy próbuję otworzyć 3 codzienne skrzynie, gra się zawiesza. Zrestartowałem grę, a potem mój telefon bezskutecznie. Aktualizacja: 1.10.22- Powinienem był to zrobić tydzień temu; bardzo dziękuję za naprawienie problemów, które miałem z grą. Wszyscy jesteście niesamowici!
Jezyk polski brai jak w kazdy grze:-(dajcie sie w koncu prosze
Wiele wyszukiwań nie zbliża się zbytnio, a obiekty bardzo wtapiają się w scenerię. Ponadto próbowałem wczytać nową przygodę „Pirate” i za każdym razem, gdy próbuję wejść do menu, gra się zamyka. Nie pozwoli mi na nic innego. Proszę to naprawić.
Świetna gra. Najlepsze w grach g5 jest to, że nie zmieniają się niepotrzebnie i nie mylą gracza
Nocleg ze śniadaniem
Jak dotąd całkiem niezła gra. Szczególnie podobają mi się filmy z nim.
Ciesz się z gry. Graj sam. Nie ciesz się graniem z innymi, przepraszam.. Nie masz przyjaciół w żadnych grach.
Wydaje się interesujące, ale nie lubię obracać telefonu w trybie poziomym przepraszam
Całkiem fajnie, ale będziesz wydawać pieniądze na klejnoty, aby zdobyć potrzebne przedmioty
The Hidden Treasures: Objects Adventure bqy
To tak samo jak w innych grach. Nic nowego. Podoba mi się, ale robi się nudno
The Hidden Treasures: Match-3 Aventure jbf
Miło jest mieć możliwość dopasowania lub wyszukiwania w grze. Cieszę się z gry bardzo
nie udało się otworzyć gry i załadowanie trwało wieczność
Musiałem odinstalować. Za każdym razem, gdy próbowałem zamknąć grę, mój telefon zawieszał się. Musiałem wyłączyć telefon, aby go wyczyścić. Szkoda. Podobało mi się to.
Świetnie, uwielbiam tę grę. Daje dwie opcje, szukaj i znajdź lub dopasuj grę.
Doskonała rozgrywka, świetna grafika, brak denerwujących reklam
180521-Teraz wszystkie moje "elementy mapy" zaginęły i nie mogę już niczego odtwarzać. B4 to było 230121 - Niektóre są za małe. Teraz tak kłopotliwa aktualizacja. Tylko 45M n Mam 1G za darmo, ale nie mogę zaktualizować. Nie usunę swoich aplikacji, aby umożliwić aktualizację aplikacji do gier. Do bani! Muszę usunąć grę.
The Hidden Treasures: Match-3 Aventure jbf
Uwielbiam tę grę, ale mając problem ze znalezieniem peruki na scenie, musisz użyć latarki, aby znaleźć ukryte przedmioty, ale problem polega na tym, że gra się zawiesza. Odinstalowałem i ponownie zainstalowałem, ale ten sam błąd wystąpił ponownie, proszę rozwiązać ten problem.
Naprawdę podobała mi się ta gra, ale dotarłem do poziomu 19 i wydaje mi się, że nie mogę iść dalej! Nie ma sposobu, aby sprawy potoczyły się naprzód. To śmieszne 😠 wszyscy musicie to naprawić. Zamierzam odinstalować, jeśli wkrótce nie otrzymam odpowiedzi.
Nie lubię zostawiać recenzji pierwszego dnia, więc dostaje tylko 3 gwiazdki. Żadnych prawdziwych problemów w ciągu godziny gry.
The Hidden Treasures: Objects Adventure bqy
Z jakiegoś powodu nie mogę korzystać z listy życzeń, jest to tak denerwujące, że uzyskanie kolekcji trwa wiecznie
Po prostu się do tego przyzwyczajam. W tej chwili uważam to za nieco podstawowe. Mamy nadzieję, że wraz ze wzrostem poziomów gra będzie lepsza.....