Post by perbsuselrecom on Feb 8, 2022 4:30:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash 2022 version ▞▞▞
Túto hru by som ohodnotil 3 hviezdičkami, pretože môžete zarobiť veľa peňazí, ale musíte čakať a čakať a čakať... Veľmi nepríjemné!!!!!! Google, mali by ste to urobiť oveľa lepšie
Jednoducha cas zabijajuca hra. Banik kope, Vytah nese, vozik odvaza.. zbieras peniazky, otvaras urovne... Kolibri len tak dalej...
Nové hry, ktoré majú ako vedľajšiu hru, mi nefungujú, neviem, prečo je pravdepodobne potrebné aktualizovať, ale nedovolia mi to aktualizovať
No, myslím si, že možno je príliš ťažké získať peniaze, ale je to dobré, pretože očividne to tak má byť, ale áno pokračuj, rob veľké aktualizácie a daj kódy na vylepšenia a podobne.
Samko
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash הדמיה muq
Celkom dobré ale lahko sa tam dá zarobiť keď si zmeníte dátum o pár rokov dopredu.Za deň do konca ✌
Nie pre mňa, príliš veľa prekážok pre nečinnú hru. Na otvorenie banských šácht musíte vyzbierať obrovské množstvo peňazí. Ako som povedal, nie pre mňa oh a veľa tlačí!!! Navrhnite viac otvorenej hry a prehrajte tlak
Hra na pozeranie reklamy
Super hra stále ju hrám
príliš veľa závisí od nákupu za skutočné peniaze, aby ste sa dostali dopredu. a teraz je na to príliš veľa reklám. bola celkom zábava, ale teraz je tu len na to, aby ste utrácali peniaze na pokroky, ktoré sú oveľa drahšie.
Pekný
totálna blbovina, stále sa tam robí to isté, zabijak času🤔😣🤮🤮🤮🤮😵🤢🤮🤧🤢🤮🤧🤕💩💩💩💩💩
Pekná hra
Hra môjho života
Zábavná hra na zabitie času. Kiežby reklamy fungovali lepšie, aby sa bonusy poskytovali častejšie.
Supeeer hra
Najviac upravovaná úprava vôbec: (pravdepodobne nie) odinštalujem, je to zábavná hra, ale vybíja batériu veľmi rýchlo, aj keď používate vysokokapacitnú nabíjačku, odinštalujte ju teraz
Zarábanie mincí za nové krajiny trvá príliš dlho, čo je mätúce, ako pridať zarobené mince do skrýše a nechať ich vyčerpať na kontinentoch.
Moc zábavná hra
Strasne dlho sa hra nacitava...
Tak pomalá hra. Nerobím veľa presne. To isté opakujúce sa druh nudy
zábavný malý zabijak času, ale pridali novú reklamu, kde sa pridáva 4 10 sekúnd dozadu a vy ste nútení kliknúť na vedľa, aby ste prešli na ďalšiu reklamu a v polovici času časovač nefunguje správne a 1 reklama môže trvať minútu alebo viac
Dobrá hra :-D
Je to naozaj zábavné a môžete sledovať, ako vaši pracovníci ťažia a ako ich inovujú, ale niekedy, keď pozerám pridanie, telefón mi zamrzne, takže ho reštartujem, naozaj chcem, aby sa to napravilo, aby to nikto nemusel vyhadzovať
Co sidering Mám rád hry ako je táto, ktoré zaberú čas, kým niečo vybudujú, dávam im 4 hviezdičky len preto, že má veľa reklám, no na druhej strane dostanete celkom dobré odmeny, ak sa rozhodnete sledovať viac reklám.
Po niekoľkých týždňoch hrania sa stanú trochu nudnými. Tiež majú problém so sledovaním pridávania, jednoducho sa nikdy nenačítajú. Niekedy pomôže reštart, niekedy nie
Naozaj pekné, mám to asi deň a je to skvelé, ak sa nudíte. Peniaze získate naozaj ľahko a je ľahké hrať.
Hrával som túto hru zapínať a vypínať roky, nedávno som sa k nej vrátil, keď som odišiel šťastne hrať, dostanem sa na koniec mojej udalosti a náhodne stratí všetky moje pokroky, ktoré som kedy urobil!
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simulyatorlar aio
Reklamy, reklamy reklamy a čo je horšie ako reklamy? Reklamy, ktoré vás zamknú, ale nehrajú sa, takže vývojári dostanú svoj kúsok, ale vy budete skankovaní. Okrem toho príliš často padá, pokúša sa uvariť váš telefón a za hranie sa platí (ak chcete dokončiť súťaž). Ak by som nebol platený za to, aby som hral tento odpad, už by som to dávno vymazal, na konci zmluvy... rýchlo, prosím!
Velmi velmi dobra hra
blbost
Práve som spustil túto hru a je trochu pomalá, ale sčítanie mincí je rýchle.
Perfektná hra
Zábavná hra, ale buďte pripravení čakať približne 15 rokov, kým sfalšujete dostatok kľúčov 🔑 na odomknutie všetkých nemožných ostrovov bez možnosti získať ďalšie kľúče. Tiež nikdy nemôžete úplne upgradovať svojich super manažérov, vývojári to zle pokazili. Myslím, že ich to naozaj nezaujíma...
je to veľmi zábavná hra, ktorú by som odporučil, ale výťah nepôjde na iné poschodia, okrem toho, že je to dobrá hra 😌😌😌.dúfam, že to pomohlo ... ahoj
dobre
Blbost resetuje sa to
vyberna
Homecraft - Home Design Game Ajanviete geci
neoplatí sa hrať, ak prinútite priateľov hrať po niekoľkých týždňoch, keď ich očistia a nebudete ich môcť prečítať. takže neustále strácate podporu, ktorú dostanete od svojich priateľov, ktorí hru skúšajú. Dôrazne vám odporúčame držať sa ďalej.
Je to rozprávková pekná a normálna hra a ja som závislý naozaj sa mi páči a má veľa vecí, ktoré si môžete upgradovať a páči sa mi, ako získate viac baníkov a viac robotníkov, kým ich budete o level vyššie. Milujem túto hru Viem, že som začal len 2 minúty
Pekné
Repetetivná hra po čase už je to nuda..
Je to dobrá hra, potrebuje viac grafiky
Reklamy na odmeny sú veľmi chybné a zastavuje to môj postup. Veľmi frustrujúce!
Toto je určite hra, na ktorej som závislý. Bol by som však rád, keby bolo k dispozícii menej reklám na nákup alebo získanie týchto položiek, ktoré by vám pomohli pri hraní. Inak je to dobrá hra a odporúčam ak sa nudíte.
Milujem túto hru, ale veľmi sa mi pokazila. Tiež stále mrzne. Reklamy sa zaseknú a niektoré mi potom ani nedajú odmenu. Zvažujem, že sa ho kvôli tomu opäť zbavím.
Zábavná hra
Slabé... pridania sa nenačítajú kvôli podpore alebo jackpotu, takže aký zmysel má táto funkcia, ak funguje iba raz z desiatich? Neužitočné a chybné. A nie, neposielam podporu e-mailom, TY jasne vidíš, že je chyba v pridávaní, tak si to vyrieš a prestaň nakladať.... Doslova si odpovedal presne tým, čo som povedal, že to neurobím. Si retardovaný alebo ti to je jedno?
Nedansa mi zapnut
Loto 5 z 35